Stichting Welzijn Ouderen Steenbergen

Dag van de Mantelzorg

By on oktober 18, 2017

Zoals elk jaar zetten we de mantelzorgers in het zonnetje in november. Daarom heet Steunpunt Mantelzorg Steenbergen u van harte welkom op

11 november

van 13.30 tot 15.30 uur

Bij Akkermans Leisure in de Heen

Vanwege de grote diversiteit aan mantelzorgers is er dit jaar een keuzeprogramma. Op deze manier hopen we voor alle mantelzorgers jong en oud, man of vrouw een gepaste activiteit aan te bieden. Bij Akkermans Leisure en Golf aan de Heensemolenweg 23 in de Heen, kunnen mantelzorgers actief deelnemen: tokkelen, kruisboogschieten, een fietstocht “Rondje rond de molen”. Uiteraard komen ook mensen die creatief zijn of gewoon komen voor de gezelligheid aan hun trekken. Wie weet win je de Pubquiz, ga je breien voor het ouderenfonds of een tekstbord maken. Zoveel leuke mogelijkheden op deze dag!

Sinds vorig jaar hebben we ook een kinderprogramma geïntroduceerd. Tijdens de activiteiten voor volwassenen kunnen kinderen zich vermaken op het springkussen en andere activiteiten.
Bent u of kent u een mantelzorger meld je dan voor 2 november aan bij het Steunpunt Mantelzorg Steenbergen. Telefoon 0167-541137 of mantelzorg@swo-stb.nl. Voor meer informatie over het Steunpunt kijkt u op de website www.swo-steenbergen.nl

Posted in: Mantelzorg, Nieuws