Stichting Welzijn Ouderen Steenbergen

Van kleuter tot puber bijeenkomst 14 maart 2018

By on maart 11, 2018

Het kleuter tot puber café is een bijeenkomst voor ouders van kinderen op de basisschool, op iedere tweede woensdag van de maand. Elke maand staat een ander onderwerp centraal, waar verschillende gastsprekers hun expertise zullen delen. Ook is er een medewerker van het Centrum Jeugd en Gezin (CJG) aanwezig, bij wie u met vragen terecht kunt.

Elke tweede woensdag van de maand

09.00 uur – 10.00 uur

Bijeenkomst: 14 maart 2018

Wat:

In de week van 14 maart is het weer de week van de lentekriebels. Wij willen graag met jullie kijken naar seksuele opvoeding, ook jouw kind van 4 jaar is hier al mee bezig… Wat bespreek je wel en niet met je kind? Hoe ga je in op vragen van je kind rondom dit onderwerp? Wat doe je als je zoon samen in bed aantreft met zijn vriendje? Of als je dochter verteld dat ze zich moest uitkleden op school van haar vriendinnetje?

Wie:

Anouk Jacobs (GGD)

Waar:

Bibliotheek Steenbergen, Blauwstraat 30

Posted in: Nieuws