Stichting Welzijn Ouderen Steenbergen

Vrijwilligers SWOS gezellig BBQ -en bij de Watertoren.

By on juli 3, 2018

Zoals ieder jaar organiseert Stichting Welzijn Ouderen Steenbergen (SWOS) een zomeractiviteit waarbij alle vrijwilligers worden uitgenodigd. Cees Iriks, penningmeester SWOS: “op deze manier bedanken wij onze vrijwilligers voor hun onbetaalbare inzet voor de inwoners van de gemeente Steenbergen.” 28 juni waren we te gast bij restaurant de Watertoren in Steenbergen. Voorzitter Adrie Hommel nam het woord om wederom zijn dank en waardering te uiten naar de 135 vrijwilligers waarmee de activiteiten en diensten van SWOS worden uitgevoerd. Denk hierbij aan: PLUSBUS, Klussen-en tuin dienst, Activiteiten in alle kernen van de gemeente en steeds meer vrijwilligers die niet alleen voor ouderen bezig zijn. Dit past ook geheel in de plannen om welzijnswerk uit te breiden naar alle leeftijden. Esther Brandse, de nieuwe manager Welzijn voor Steenbergen, stelde zich kort voor. Ze geeft aan dat ook zij erg blij is met de inzet van de vele vrijwilligers en dat ze graag met hen wil samenwerken. Het was weer een gezellige bijeenkomst er werd gelachen, gepraat en lekker gegeten. Bedankt en tot de volgende keer!

Bestuur SWOS, Tonnie, Agatha en Joyce

 

 

Posted in: Nieuws