Stichting Welzijn Ouderen Steenbergen

Rikken en jokeren – OV adviseurs

By on januari 7, 2016

Rikken en Jokeren van S.W.O.S. op 14 januari 2015

Op donderdag 14 januari 2016 vindt de maandelijkse kaartmiddag van de Stichting Welzijn Ouderen Steenbergen weer plaats. Liefhebbers van rikken en jokeren worden op die dag weer verwacht in Ontmoetingscentrum ’t Cromwiel. Om 13.00 uur gaat de zaal open en vanaf 13.30 uur wordt er gekaart. Aan het eind van de middag worden de prijzen uitgereikt en vindt er een loterij plaats, ook met leuke prijzen. De kaartmiddag van S.W.O.S. is altijd een sociaal en gezellig gebeuren en iedereen is van harte welkom.

Naast rikken en jokeren is het ook mogelijk om andere gezelschapspellen te doen: liefhebbers van Rummicub of Scrabble worden uitgenodigd om te komen spelen. Meer informatie bij Tonnie Joxhorst te. 0167-541137

De eerstvolgende is op 11 februari, zet deze datum alvast op uw kalender.

Openbaar Vervoer adviseurs bij het Dienstenloket

Sinds oktober 2015 hebben 3 vrijwilligers van SWOS een training gevolgd tot Openbaar Vervoer adviseurs. Dit om bewoners van de gemeente Steenbergen te kunnen helpen en begeleiden in het gebruik van het Openbaar vervoer in de regio en daarbuiten. Via het Dienstenloket kunnen mensen contact opnemen met de adviseurs om hun vragen te stellen. De adviseurs kunnen helpen met het vinden van een route/ vervoermiddel, informatie geven over bijvoorbeeld OV-chipkaarten en zelfs met u meegaan om uw reis uit te proberen. Aan het advies en de proefreis zijn geen kosten voor de adviseur verbonden. U betaalt alleen uw eigen kaartje. Wilt u wellicht vaker de deur uit, maar heeft u niet altijd de mogelijkheden om iemand te laten rijden? Wilt u zelfstandig van A naar B reizen, maar vindt u het lastig om de juiste informatie te vinden? Bent u wat gespannen om een reis alleen te ondernemen? Neemt u dan contact op met het Dienstenloket 0167-763702 en vraag naar de OV adviseurs of meldt u aan via het aanmeldformulier.

Posted in: Nieuws