Stichting Welzijn Ouderen Steenbergen

Mantelzorgers genieten van workshop over geuren

By on mei 3, 2016

De door het Steunpunt Mantelzorg Steenbergen op 19 april georganiseerde middag voor mantelzorgers met als thema “wat geuren met je kunnen doen” was een succes. Conny Vissers, natuurgeneeskundig therapeut, die in haar salon werkt met etherische oliën, nam hen mee in de wereld van geuren.  Enthousiast vertelde ze over de associatie die je bij een geur kunt hebben. Vervolgens werden diverse geuren gesnoven en is er uitgebreider aandacht besteed aan twee geuren: wat voor effect heeft de geur, wanneer kan de olie niet gebruikt worden en hoe kan hij toegepast worden. De gezellige middag werd afgesloten met het maken van een geurpotje. Een deelnemer noemde deze middag een cadeautje!

Posted in: Nieuws