Stichting Welzijn Ouderen Steenbergen

Contactgroep Mantelzorg Activiteiten

By on december 19, 2016

Contactgroep Mantelzorg Activiteiten is een onderdeel van het steunpunt. Deze leuke en interessante activiteiten worden eens per twee maanden op dinsdagmiddag georganiseerd van 14.00 tot 16.00 uur op een locatie (meestal) binnen gemeente Steenbergen. Wilt u als mantelzorger  voor iedere bijeenkomst een uitnodiging ontvangen met alle informatie over de middag dan kunt dit doorgeven bij het Steunpunt. Hier op de website kunt de uitnodiging ook vinden. Alle mantelzorgers zijn welkom op deze middagen, i.v.m. reserveren van de locatie willen we graag dat mensen zich aanmelden. Deelnemers betalen een eigen bijdrage voor deze middagen, deze staat bij de uitnodiging vermeld.

Contactgroep Mantelzorg Activiteiten 2017

Dinsdagen 14.00 tot 16.00 uur

21 februari
11 april
20 juni
12 september
12 december

Posted in: Nieuws