Stichting Welzijn Ouderen Steenbergen

Pol welzijnswerk

By on augustus 1, 2017

Welzijn in Steenbergen 

Gelukkig zijn, wonen en leven in een prettige omgeving, dat wil toch iedereen? Dat gaat over welzijn en welbevinden in de omgeving waarin je leeft. De gemeente Steenbergen wil daar samen met u, inwoners en partners, stappen in zetten.

Dit vraagt ook van het welzijnswerk een brede aanpak. We willen dat alle inwoners van 0-100+, in Steenbergen daar gebruik van kunnen maken. Op het moment zijn we bezig met een kwaliteitsslag in het Steenbergse welzijnswerk, en daarvoor willen we graag uw mening. De antwoorden die u op de volgende vragen geeft, zullen we meenemen in de inrichting van het toekomstige welzijnswerk.

https://www.gemeente-steenbergen.nl/actueel/nieuws_en_persberichten/geef_uw_mening_over_welzijnswerk_in_de_gemeente_steenbergen/

Als u naar aanleiding van deze poll nog vragen, opmerkingen of aanvullingen heeft, dan horen wij deze graag! U kunt dan een mail sturen naar r.deelen@gemeente-steenbergen.nl

 

Posted in: Nieuws