Stichting Welzijn Ouderen Steenbergen

Blijven scoren, ook met dementie.

By on augustus 8, 2017

Op 31 augustus 2017 organiseert de werkgroep Dementievriendelijke gemeente Steenbergen onder de noemer “Blijven scoren, ook met dementie” een interessante avond over dementie in het verenigingsleven in de gemeente Steenbergen.

Themabijeenkomst Blijven scoren, ook met dementie

Het theatergezelschap Corrie Broks en Co heeft enkele verenigingen in de gemeente Steenbergen geïnterviewd over hun ervaringen met dementie in het verenigingsleven. Op basis van deze interviews wordt een mooie voorstelling gemaakt en gaat Corrie in gesprek met de aanwezigen.

U bent van harte welkom op 31 augustus

U bent van harte uitgenodigd om op 31 augustus aanwezig te zijn. De avond wordt georganiseerd bij Zorghoeve Kakelbont (Boompjesdijk 11 in Dinteloord). De inloop is om 19.00 uur, waarna het programma om 19.30 uur start en we de avond rond 21.30 uur afsluiten.

Uw aanmelding wordt op prijs gesteld

We willen iedere vereniging in de gemeente in de gelegenheid stellen om met vijf leden aanwezig te zijn, waarbij de aanwezigheid van bestuursleden ook bijzonder op prijs wordt gesteld. Uiteraard zijn ook andere geïnteresseerden van harte welkom om aanwezig te zijn op 31 augustus. Uw aanmelding kunt u richten aan Elma van Dongen (e.vandongen@gemeente-steenbergen.nl).

We hopen u op 31 augustus te ontmoeten.

 

Hartelijk dank voor uw aandacht. Neemt u als u vragen hebt vooral contact op via e.vandongen@gemeente-steenbergen.nl of 0167-543406

Met vriendelijke groet,

Werkgroep Dementievriendelijke gemeente Steenbergen

Jeanne Brooijmans – Alzheimer West-Brabant
Jolanda Bogers – Zorghoeve Kakelbont
Amanda Geers – Zorghuys Steenbeergen
Hanny Vos – Adviesraad Sociaal Domein
Tonnie Joxhorst – SWOS
Lieke van Dongen – Gemeente Steenbergen
Elma van Dongen – Gemeente Steenbergen

Posted in: Nieuws