Stichting Welzijn Ouderen Steenbergen

Rikken & Jokeren en Samen Eten

By on augustus 31, 2017

Rikken & Jokeren van S.W.O.S. op 14 september

Op donderdag 14 september vindt de maandelijkse kaartmiddag van de Stichting Welzijn Ouderen Steenbergen weer plaats. Liefhebbers van rikken en jokeren worden op die dag weer verwacht in Ontmoetingscentrum ’t Cromwiel. Om 13.00 uur gaat de zaal open en vanaf 13.30 uur wordt er gekaart. Aan het eind van de middag worden de prijzen uitgereikt en vindt er een loterij plaats, ook met leuke prijzen. De kaartmiddag van S.W.O.S. is altijd een gezellig gebeuren, het wordt steeds drukker en iedereen is van harte welkom.

Het is ook mogelijk om voorafgaande aan deze activiteit een warme 3 gangen maaltijd in het Cromwiel, bereid door vrijwilligers, te nuttigen. Aanvang van de maaltijd is om 12.00 uur tot 13.15 uur. Wel graag aanmelden op onderstaand telefoonnummer vóór dinsdag 7 september i.v.m. met de inkoop.

Informatie bij SWOS,  Tonnie Joxhorst 0167-451137

Samen Eten op donderdagmiddag 14 september: aanmelden mogelijk

Er is grote belangstelling voor het project Samen Eten. Op donderdagmiddag 14 september start er een groep in het Cromwiel. U kunt zich hiervoor nog opgeven.  Vrijwilligers bereiden een heerlijke 3 gangen maaltijd voor u in de keuken van het Cromwiel. Er wordt gekookt met zoveel mogelijk lokale producten, lekker en gezond en het allerbelangrijkste is ‘samen eten is gezellig’.

De kosten hiervan zijn € 6,50  en de aanvang om 12.00 uur en het duurt tot 12.30 uur.
Wilt u zich opgeven voor 7 september, dit in verband met de inkoop.
Aansluitend bestaat de mogelijkheid om aan te sluiten bij het Rikken en Jokeren. Deze activiteit begint 13.30.

Wilt u meer informatie of wilt u zich opgeven voor het Samen Eten op 14 september bel dan naar, Tonnie Joxhorst SWOS, tel. 0167-541137

Posted in: Nieuws