Stichting Welzijn Ouderen Steenbergen

OV Adviseurs

SWOS_button

 

 

Openbaar Vervoer adviseurs bij het Dienstenloket

Sinds oktober 2015 hebben 3 vrijwilligers van SWOS een training gevolgd tot Openbaar Vervoer adviseurs. Dit om bewoners van de gemeente Steenbergen te kunnen helpen en begeleiden in het gebruik van het Openbaar vervoer in de regio en daarbuiten.

Via het Dienstenloket kunnen mensen contact opnemen met de adviseurs om hun vragen te stellen. De adviseurs kunnen helpen met het vinden van een route/ vervoermiddel, informatie geven over bijvoorbeeld OV-chipkaarten en zelfs met u meegaan om uw reis uit te proberen. Aan het advies en de proefreis zijn geen kosten voor de adviseur verbonden. U betaalt alleen uw eigen kaartje.

Wilt u wellicht vaker de deur uit, maar heeft u niet altijd de mogelijkheden om iemand te laten rijden? Wilt u zelfstandig van A naar B reizen, maar vindt u het lastig om de juiste informatie te vinden? Bent u wat gespannen om een reis alleen te ondernemen?

Neemt u dan contact op met het Dienstenloket 0167-763702 en vraagnaar de OV adviseurs of meldt u aan via het aanmeldformulier.